despre noi servicii tarife clienti contact
J40/3651/2002
CUI 14618169
Capital social: 500 Lei


EXPERT CONT SERV 2002 ------------------------ EXPERTI CONTABILI SI CONSULTANTI

OFERA SOLUTII PROFESIONISTE LA TOATE PROBLEMELE INTREPRINZATORILOR

Managerii intreprinderilor mici si mijlocii renunta din ce in ce mai mult la angajarea unui contabil sau inspector de personal si opteaza pentru externalizarea acestor servicii catre o societate de contabilitate autorizata , care isi asuma responsabilitate intocmirii situatiilor financiare si nu-l lasa singur in fata organelor de control.

Despre noi : Expertul tau in contabilitate!

EXPERT CONT SERV, firma de contabilitate , expertiza contabila ,consultanta fiscala din Bucuresti , satisface orice cerinta in domeniul contabilitatii ,prin echipa sa de experti contabili, consultanti fiscali si specialisti in resurse umane.

EXPERT CONT SERV este o firma de contabilitate Bucuresti sector 1 ,care ofera o gama diversificata de servicii de contabilitate ,audit intern ,consultanta financiara si fiscalitala, resurse umane, membra CECCAR - are ca obiect principal de activitate conform codului CAEN actualizat: 6920 - Activitati de contabilitate ,expertiza contabila si audit financiar, consultanta in domeniul fiscal.

Misiunea noastra este sa realizam un nou concept privind contabilitatea ,sa trecem de la simpla inregistrare a documentelor la cea de analiza si interpretare a activitatii partenerilor nostri pentru luarea deciziilor ,sa oferim cele mai bune solutii fiscale si de afaceri ,in timp util.

Oferim clientului nostru cea mai potrivita solutie la problemele sale. Suntem conectati in permanenta la modificarile legislative, sesizand implicatiile acestora asupra companiei dumneavoastra. Respectam cu strictete regulile deontologiei profesionale, garantand contractual confidentialitatea informatiilor gestionate in relatia cu clientul, atat in timpul colaborarii cat si dupa incetarea acesteia

Obiectivul nostru - sa avem grija de afacerea si banii dvs !

Scopul nostru - este de a va asigura servicii de contabilitate performante si de calitate care vor garanta afacerii dumneavoastra un real succes.

Va oferim consultanta , sfaturi in domeniile financiare cu care va confruntati ,GRATUIT , in cadrul contractului.

Metoda noastra este simpla , primim documentele de la clienti ,iar de restul se ocupa firma de contabilitate EXPERT CONT SERV.

Expert contabil - cu experienta de peste 15 ani in domeniu contabil, oferind servicii contabile complete si profesionale.

Ce va oferim noi?

  • Experienta - peste 15 ani activitate desfasurata in domeniul contabilitatii si fiscalitatii
  • Profesionalism - servicii de calitate pentru toti partenerii nostri.
  • Promptitudine - rezolvarea problemelor tale in timp util
  • Flexibilitate - asiguram rezolvarea tuturor cerintelor tale in cadrul legal
  • Asumarea responsabilitatii - prin semnarea contractului ne asumam integral responsabilitatea serviciilor de contabilitate , in baza politei de asigurare

AVANTAJELE externalizarii functiei financiar-contabile consta in:

  • Solutii complete privind tinerea contabilitatii , servicii privind personalul ;
  • Situatii financiare intocmite conform legislatiei in vigoare;
  • Liniste in cazul unui control fiscal ,in situatia participarii la licitatii si obtinerii de finantari;
  • Timpul managerului poate fi dedicat exclusiv desfasurarii afacerii si obtinerii de profituri suplimentare.

STIM ca "o inregistrare eronata poate atrage dupa sine acuzatia de fals intelectual si o pedeapsa cu inchisoarea de la 6 luni la 5 ani" ( cf.art 289din Codul Penal) !

EXPERT CONT SERV este o societate comerciala cu sediul in Bucuresti, inregistrata la CORPUL EXPERTILOR CONTABILI SI CONTABILILOR AUTORIZATI DIN ROMANIA, al carei obiect principal de activitate il reprezinta serviciile de contabilitate si consultanta financiar-contabila.

Este important de stiut ca activitatea noastra se bazeaza pe o experienta profesionala vasta de peste 10 ani, in diverse domenii .Modul nostru de abordare se caracterizeaza prin obiectivitate, profesionalism si flexibilitate.

Sociatatea dispune de o echipa de specialisti romani cu experienta in activitatea financiar-contabila, audit, fiscalitate autorizati de CORPUL EXPERTILOR CONTABILI SI CONTABILILOR AUTORIZATI DIN ROMANIA.

Expertii si colaboratorii nostri sunt familiarizati cu problemele firmelor romanesti si straine, cu raportarile financiare interne si internationale.
Firma EXPERT CONT SERV ofera servicii de contabilitatea si consultanta in acest domeniu.

Va punem la dispozitie informatii de ultima ora si mai ce?